Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Ciències Morfològiques

La Dra. Maria Rosa Bella Cueto i el Dr. Santiago Ramon y Cajal Agüera han rebut el premi a l'Excel·lència Professional 2023 del Col·legi de Metges de Barcelona

01 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Col·legi de Metges de Barcelona  guardona 53 metges i metgesses i quatre equips assistencials amb els premis que reconeixen el seu brillant exercici professional

Més de 500 assistents van omplir l’Auditori AXA de Barcelona, el passat 27 de novembre, amb motiu de l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). En aquesta celebració -l’acte anual més rellevant, solemne i, alhora, emotiu del CoMB- la institució va reconèixer 53 metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència, els valors i la qualitat en l’activitat professional.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB destaquen perquè es concedeixen des de la mateixa professió i perquè posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat prop de 900 professionals i 45 equips.

Entre els guardonats, destacar a dos professors dels nostre departament: la Dra. Maria Rosa Bella Cueto i al Dr. Santiago Ramón i Cajal Agüeras.

 

Font de la notícia

 

Dins de