Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Ciències de la Computació

Actualitat

Resultats de la cerca

 • Imatge Portes Obertes CVC 2024

  Portes Obertes del CVC

  Vine a la jornada de portes obertes del CVC!

  08 de maig de 2024

  Dos torns:

  Matí: 11:00 h - 12:30 h
  Tarda: 15:00 h -16:30 h

 • Imatge BrAIn Roads

  The BrAIn Roads

  Programa

  18:00 h | Benvinguda i presentació

  18:15 h | Projecció del documental

  18:45 h | Taula Rodona: El futur de la mobilitat als Pirineus i més enllà

  Inscripcions gratuïtes

 • Imatge Cicle Conferències

  Cicle de conferències

  Intel·ligència artificial: revelant impactes socials

  El CVC coordina un nou cicle de 7 conferències divulgatives sobre la intel·ligència artificial i el seu impacte a la societat

  El cicle, que es durà a terme a diferents biblioteques de la ciutat de Barcelona, comença el 16 d'octubre i se celebrarà cada dilluns a la tarda fins el 27 de novembre

 • Imatge Jornada portes obertes

  Jornada de portes obertes del CVC

  Aquest any, es celebra el dijous 25 de maig, amb dos torns: un de matí (d’11 a 12:30 h) i l’altre de tarda (de 15 a 16:30 h).

  Tot i que està obert al públic general, està especialment enfocat a estudiants, ja que aprofitem per explicar les diferents oportunitats de formació i laborals, col·laboració en TFGs, Màster de Visió per computador, pràctiques, programa de doctorat, etc.

  La dinàmica de l’esdeveniment està pensada en una visita en format “tour”. Els assistents aniran recorrent diferents espais del CVC i coneixent diferents projectes, línies de recerca, demos, laboratoris, etc. Aquest any també hem inclòs una part de “recerca en directe” on podran veure com i en què treballen diferents investigadors i investigadores i també farem una demo amb el cotxe autònom. 

 • Imatge ExperimentA1

  Es posa en marxa la segona edició d'ExperimentAI, el projecte de ciència ciutadana per experimentar amb la intel·ligència artificial a les biblioteques públiques

  •    La segona edició d’ExperimentAI està formada per 8 sessions divulgatives que es duran a terme entre maig i setembre de 2023 per aprendre sobre intel·ligència artificial (IA) a diferents biblioteques públiques
  •    Els principals objectius d’ExperimentAI són apropar la IA i la visió per computador a la societat, desenvolupar l’esperit crític de la ciutadania i promoure la participació ciutadana, fomentar les vocacions tecnològiques, posar èmfasi a la qualitat de la recerca nacional i mostrar models femenins en el camp de la IA. 
  •    El projecte està impulsat pel Centre de Visió per Computador (CVC), cofinançat per la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i compta amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

 • Imatge del projecte SO-CLOSE

  El projecte SO-CLOSE crea diferents eines digitals per combatre l'exclusió de les persones refugiades

  Al llarg de tres anys, l’equip coordinat des de la UAB ha cocreat continguts culturals digitals d’ús obert que ara es troben disponibles per a la seva consulta i adaptació a la Plataforma del Centre de Memòria del projecte.

 • Imatge del CVC

  El CVC s'uneix a la Deep Tech Talent Initiative de l'EIT

  El Centre de Visió per Computador (CVC), consorci de la Generalitat i la UAB, s’uneix a la Deep Tech Talent Initiative de l’European Institute of Innovation & Technology (EIT) per donar suport al desenvolupament de més formació i cursos per accelerar les carreres de tecnologia profunda (deep tech).

 • Imatge RKD

  Eina Digital per a la Recerca en Història de l'Art

  Aquest divendres dia 28 a les 10:00H al Digital Lab (UAB Open Labs) us convidem a la presentació d'una eina digital per la recerca i documentació en història de l'art. Es tracta de RKD Explore, desenvolupada des de l'Institut Neerlandès per la Història de l'Art (RKD, Rijksbureau voor Kunstgeschiedenis) a L'Haia i publicat com a recurs digital a la seva pàgina web (www.rkd.nl). L'eina permet cercar de manera simultània qualsevol terme o concepte a les 8 bases de dades de què disposa l'Institut en qüestions d'art dels Països Baixos i la seva projecció internacional.

  La presentació serà a càrrec de Nadja Garthoff, conservadora de l'Institut, de manera telemàtica en anglès. Des del Digital Lab la seguirem en directe, però es pot assistir individualment de manera online: feu clic aquí per connectar-vos