Assessorament lingüístic professional

Edit & Present: us ajudem a fer la vostra presentació en anglès!

Edit & Present ajuda els qui, a curt o mitjà terminis, tinguin previst impartir una ponència, participar a un debat, fer una xerrada... utilitzant l'anglès.

No cal dir que el més important és el contingut del treball i el missatge que voleu transmetre, però un problema de comunicació pot afectar-ne l'impacte de manera significativa.

Encara que parleu bé l'anglès, potser teniu algun d'aquests dubtes:

"Al Powerpoint els termes tècnics segur que estan bé, però... i la gramàtica?"

Revisarem a fons els textos que s'utilitzaran i, si cal, podem comentar personalment els canvis que proposem.
"Com es pronuncia aquesta paraula?" Podem enregistrar la xerrada en format mp3 perquè la pugueu escoltar de camí al congrés.  
"El públic m'entendrà prou bé?" Podem fer assaigs i després donar feedback en persona, per escrit, o fins i tot gravant la sessió.COMENTARIS DELS NOSTRES USUARIS

En tornar de Zuric, no vull deixar de donar-te les gràcies per tots els teus consells i la teva feina, tant amb el text escrit i el Powerpoint com en la preparació de l'exposició oral. (Dr. I. Fernández, Dept. d'Història Moderna i Contemporània).

Ens ha estat de gran utilitat tenir aquesta tutoria, hem aclarit moltes coses de la nostra presentació. (C. Romero i A. València, ETC, Unitat d'Estudiants).
 

Edit & Present consta de tres paquets diferenciats que engloben les accions següents:
 

Acció Descripció Paquet Cost Observacions
1 Revisió de textos (powerpoint, etc.) i feedback per escrit Bàsic El preu de la revisió del text es calcula d'acord amb les tarifes vigents  
2 Enregistrament en àudio del text per part d'un assessor Addicional 59,05 € En format MP3
3 Pràctica addicional de la presentació i feedback immediat Addicional 100,49 € 90 minuts. El SdL reserva una sala a l'Aulari Central (edifici J)Per a més informació o per a demanar un pressupost, envieu-nos un correu electrònic a l'adreça traduccions@uab.cat.

De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.