Propers cursos al Servei de Llengües

Imatge notícia cursos destacats abril 2020

Consulta els cursos que encara han de començar i que impartirem virtualment.

16/04/2020

El Servei de Llengües ha adaptat la seva docència a les circumstàncies actuals i continua amb la formació programada per a aquest curs. A continuació, trobareu els cursos que comencen properament.

Llengua per Marxar d’Erasmus són uns tallers adreçats a estudiants acollits en programes de mobilitat que faran una estada en una universitat estrangera (es comprovarà el compliment del requisit). En aquestes formacions, que són gratuïtes i amb reconeixement acadèmic, s’hi tractaran qüestions lingüístiques i culturals.

Els tallers compten amb edicions en diverses llengües segons la universitat de destí:

- anglès (Get Ready for Exchange!): per a persones que es troben entre el nivell 3 superat (B1 del MECR) i el nivell 5 superat (B2 del MECR).
Del 12.5.2020 al 4.6.2020, dimarts i dijous, de 15 a 17 h.

- francès (Soyez Prêts pour Votre Échange!): per a persones que s’inicien en la llengua fins a persones que tenen un nivell 2B superat (A2 del MECR).
Del 5.5.2020 al 28.5.2020, dimarts i dijous, de 15.30 a 17.30 h.

Si ets PDI i vols preparar-te per a l’examen homologat interuniversitari de nivell C1 de català, inscriu-te al curs Preparació per a la Prova de Suficiència per a PDI. És una formació de 6 hores i gratuïta per al col·lectiu al qual s'adreça. 15, 22 i 29 de maig, de 12 a 14 h.

Per contactar amb la Secretaria del Servei de Llengües per demanar informació o fer una matrícula escriviu a s.llengues.info@uab.cat

 

Notícies relacionades

Imatge bones vacances

Bones vacances de Semana Santa!

El Servei de Llengües tanquem per vacances de Setmana Santa entre el 29 de març i el 5 d'abril. Us desitgem un bona Pasqua!

Totes les notícies