Les llengües no moren, les maten

Imatge Notícia Exposició Llengües

La UAB acull l’exposició «Les llengües no moren, les maten», organitzada conjuntament per l’ONG Linguapax Internacional i el Palau Robert.

30/09/2022

La UAB acull l’exposició «Les llengües no moren, les maten» organitzada conjuntament per l’ONG amb estatus consultiu de la UNESCO i el Palau Robert. La proposta destaca la riquesa lingüística i cultural del món i alerta des d’una mirada crítica sobre la pèrdua accelerada de diversitat lingüística global (els experts indiquen que al llarg del segle XXI desapareixeran la majoria de les llengües del món). L’exposició mostra els beneficis del multilingüisme i el multiculturalisme per a les persones i per a les societats i quins són els instruments i les accions que els afavoreixen (educació multilingüe, tecnologies lingüístiques, generació de formes i pràctiques culturals noves i protecció i respecte dels drets humans).

L’exposició se suma, a proposta del Servei de Llengües de la UAB, a tots els actes i activitats de la campanya institucional de la UAB «No em toquis la llengua», que es desenvolupa al llarg del curs 2022-2023.

La mostra es pot veure al vestíbul de la Biblioteca d’Humanitats fins a l’1 de desembre de 2022. L’acte d’inauguració se celebrarà el dia 5 d’octubre a les 12.30 h a l’espai de l’exposició.

 

Notícies relacionades

Hospital de Sant Pau

Visita a l'Hospital de Sant Pau

Hem organitzat una visita el proper 20 de maig. En finalitzar-la, l'escriptora Tània Juste Aranda farà una xerrada sobre el seu llibre L'hospital dels pobres

Totes les notícies