Cursos per aprendre o millorar un idioma

Imatge notícia cursos estiu 2022

Anglès, francès, italià, alemany, català, espanyol… Aquest estiu a UAB Idiomes Campus us oferim cursos per millorar o aprendre un idioma. La matrícula ja és oberta.

18/05/2022

A UAB Idiomes Campus us oferim cursos d’anglès, alemany, francès, català i italià durant el mes juliol.

Es tracta de formacions presencials o per videoconferència que us ajudaran a aconseguir els vostres objectius acadèmics i professionals.

Cursos destacats:

  • Cursos intensius de llengua anglesa per preparar-vos per obtenir els nivells B1, B2 o C1, amb materials didàctics innovadors basats en la metodologia de la classe inversa (flipped classroom).
  • Cursos adreçats al personal docent o investigador que redacta la tesi doctoral en anglès o que vol millorar les competències de presentació de la recerca en anglès.  
  • Cursos d’Introducció a l'Alemany Semipresencial A1.1 i A1.2.
  • Tallers gratuïts i amb reconeixement acadèmic:
    • de preparació per marxar d’Erasmus en francès.
    • d'aprenentatge simultani de llengües (italià, francès i portuguès)

També us oferim cursos d’anglès, francès, alemany, italià, espanyol, rus i portuguès completament virtuals en modalitat d’aprenentatge autònom per mitjà de la plataforma Dexway (diversos nivells, des d’A1 fins a C2, segons els idiomes).  

La sol·licitud de matrícula es duu a terme a través d’aquest formulari.

Si voleu fer una prova de nivell per accedir a un curs d’UAB Idiomes Campus, si us plau, reserveu hora per fer una videoconferència mitjançant Teams.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies