Ajuts per aprendre llengües. Informa-te'n!

Imatge Ajuts Parla 3 2021

L’alumnat de grau de les universitats catalanes té l'oportunitat d'obtenir un ajut per millorar el seu nivell d’una tercera llengua (anglès, francès, alemany o italià) i assolir l'acreditació de nivell avançat gràcies al programa Parla3.

14/04/2021

Estigues al corrent dels ajuts de la Generalitat de què pots gaudir per formar-te en llengües si has començat per primera vegada estudis universitaris de grau a partir del curs 2014-2015.

El Programa de Terceres Llengües, Parla3, inclou ajuts per a les proves d'acreditació del nivell B2 i per als cursos de terceres llengües que facis al Servei de Llengües de la UAB durant el curs 2020-2021. Hi ha tres modalitats d’ajuts i el termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 31 d’agost o fins al 30 de setembre de 2021, segons la modalitat. Els ajuts s’han de sol·licitar a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Consulta els requisits aquí.
 

  • Modalitat A: beca per al certificat d'acreditació de la prova CLUC, de les proves pròpies d'idiomes de les universitats catalanes o de les proves per a l'obtenció dels certificats de les EOI durant el curs 2020-2021 si s’hi obté com a mínim el nivell B2.
  • Modalitat B: beca per a cursos dels nivells A2 i B1 i els subnivells B2.1 i B2.2. Si no tens el nivell B2, aquesta modalitat t’ajuda a pagar un curs de llengua dels nivells i subnivells que hem indicat.
  • Modalitat C: beca per a cursos dels nivells A2 i B1 i els subnivells B2.1 i B2.2 per a les persones que teniu concedida una beca Equitat en el tram 1 o una beca general del Ministeri d’Educació. A diferència de la modalitat B, els diners se t’avançaran perquè puguis fer efectiu el pagament a l’inici del curs de llengües.
     

Trobaràs tota la informació sobre el programa Parla3 al web Aprenc Idiomes i pots sol·licitar algun dels ajuts a la pàgina de l'AGAUR.

 

 

Notícies relacionades

Imatge notícia cursos estiu 2022

Cursos per aprendre o millorar un idioma

Anglès, francès, italià, alemany, català, espanyol… Aquest estiu a UAB Idiomes Campus us oferim cursos per millorar o aprendre un idioma. La matrícula ja és oberta.

Totes les notícies