Vés al contingut principal

Parc Arqueològic de Sant Llorenç de Montgai

Imatge del Parc Arqueològic de Sant Llorenç de Montgai

El Parc Arqueològic de Sant Llorenç de Montgai és una instal·lació destinada a la programació d’activitats educatives i de lleure. Està dissenyat amb l’objectiu d’apropar al gran públic les formes de vida de la Prehistòria i els mètodes de recerca de l’arqueologia. D’aquesta manera es pretén posar a l’abast el coneixement del patrimoni cultural que conformen els jaciments arqueològics i el paisatge en què s’emmarquen.

El parc consisteix en rèpliques de campaments i poblats prehistòrics, tan del Paleolític com del Neolític. A més compta amb espais que simulen diferents elements d’una excavació arqueològica que fan possible familiaritzar-se tant amb les tècniques d’investigació actuals com amb les tecnologies i activitats d’època paleolítica i neolítica.

De les diferents activitats que s’hi duen a terme cal destacar, el Prehistòria’t, la Nit prehistòrica o l'activitat Arqueòleg per un dia.

Durant el curs escolar el Camp d’Aprenentatge de la Noguera del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya desenvolupa la seva oferta educativa en aquestes instal·lacions.

 

Informació complementària