Sales d'estudi UAB

Disposeu de diverses sales d'estudi al Campus UAB, que amplien els horaris d'obertura durant època d'exàmens. Degut a la situació actual, la Sala d'Estudis UAB (Ciències Socials) obrirà de 8.30 a 21 h. La Sala d'Estudis UAB (Plaça Cívica) romandrà tancada fins a nou avís.

La Sala d'Estudi UAB està situada a les plantes -2 i -3 de la Biblioteca de Ciències Socials i està oberta les 24 h (excepte horaris especials restringits), ja que les nits (de 21 h a 8.30 h), els festius i els caps de setmana aquests espais es converteixen en sala d'estudi.

Durant les nits, festius, caps de setmana i horaris especials restringits, per accedir-hi cal presentar el carnet vigent que us acredita com a membre de la UAB. Si sou de la UAB i encara no disposeu del carnet, podeu accedir-hi amb el full de matrícula vigent conjuntament amb un carnet identificatiu.

Per a més informació sobre localització, horaris, accés i serveis, consulteu la guia de la Sala d'Estudi UAB i els horaris de les biblioteques i sales d'estudi .

La Sala d'Estudi de la Plaça Cívica està situada a la primera planta del bar de la Cívica i està oberta de 9 a 21 h. Disposa de taules d'estudi, connexió a la xarxa wifi i endolls.

Durant èpoques d'exàmens la sala estarà oberta els caps de setmana i per accedir-hi caldrà presentar el carnet vigent que us acredita com a membre de la UAB. Si sou de la UAB i encara no disposeu del carnet, podreu accedir-hi amb el full de matrícula vigent conjuntament amb un carnet identificatiu. Consulteu la pàgina d'horaris de les biblioteques i sales d'estudi per informar-vos dels horaris obertura especials.