Espai BCT

Espai BCT

L’Espai BCT està ubicat a l’entrada de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia i, com la resta de la biblioteca, dona servei a la Facultat de Ciències, la Facultat de Biociències i a l’Escola d’Enginyeria, així com a la resta de la comunitat universitària.

L’Espai BCT està format per un conjunt de zones amb funcions diverses:

  • Espai per a l’aprenentatge informal i actiu amb mobiliari adequat per a compartir coneixements i treballar en grup utilitzant la pissarra, o individualment.
  • Espai de lleure amb jocs diversos que afavoreixen el desenvolupament intel·lectual dels usuaris.
  • Espai de descans i relax que facilita la socialització i les pauses disteses.
  • Espais d’exposicions, racons destinats a aprofundir el coneixement sobre temes d’interès científic o d’actualitat. També és un bon lloc per afavorir la descoberta de la col·lecció de la biblioteca o fer-se ressò d’activitats que es duen a terme al voltant dels nombrosos grups i centres de recerca adscrits a la Biblioteca.
  • Espai d’informacio i préstec.

L’Espai BCT és prou flexible per permetre usos diversos dins el marc de les activitats acadèmiques, la docència, la recerca, i la transferència, i de les biblioteques. Hi tenen cabuda activitats d’innovació docent, tallers, aprenentatge actiu, actes culturals, conferències, presentacions, etc., adreçades a la comunitat universitària. 

L’espai es pot utilitzar en l’horari d’obertura de la Biblioteca. Per reservar l'espai i organitzar activitats, contacteu amb la BCT.

Aforament màxim:  70 persones.

Disposa de mobiliari modular i equipament audiovisual específic. Per a més informació consulteu la pàgina d'equipament.