Biblioteca en línia

Biblioteca digital

Accés des de casa als recursos subscrits (vídeo explicatiu). Disposeu del Cercadorbases de dades,  revistes i llibres digitals, DDD, Els nostres fons.  Aquest dies alguns editors estan oferint accés gratuït a diferents recursos.  I hem elaborat un recull sobre la COVID-19.

Bibliografia de curs

Consulteu la bibliografia de curs de les assignatures. També els llibres digitals a prova, que es compraran en funció de les estadístiques d’ús i/o les recomanacions que feu a suggeriments de compra; a més el professorat (PDI) pot seguir fent propostes de canvis a la bibliografia recomanada.

Cursos virtuals

Tenim diversos cursos en línia:  per ajudar-vos a preparar treballs acadèmics (TFG, TFM,,,),  Cerca d'informació, Propietat intel·lectual en l'elaboració de la tesi, Citacions en diversos estils i Mendeley.

Suport als treballs acadèmics

Disposeu de les guies Com fer treballs de grau, Com fer treballs de postgrauRecomanacions per elaborar tesis doctorals. També disposeu de cursos virtuals sobre recursos i cerca de informació per elaborar treballs acadèmics. 

Guies temàtiques

Si voleu trobar recursos sobre el vostre àmbit d’estudi, consulteu la guia temàtica de la vostra àrea de coneixement. Trobareu bases de dades, llibres electrònics i moltes coses més. Accés des de la pàgina principal de les Biblioteques.

Assessorament

Fem assessorament en línia, per mitjà de videoconferència o per altres mitjans, de tots els serveis especificats en aquesta pàgina: acreditació, suport als treballs acadèmics, cerca a bases de dades, etc. 

Vídeos i guies d'ajuda

Les biblioteques disposen d'un canal a Youtube amb vídeos d'ajuda. També tenim guies sobre temes molt diversos (com trobar..., bases de dades, eines per la recerca, etc.), guies temàtiques i recursos docents

Citacions i bibliografia

A Com citar i elaborar la bibliografia trobareu guies per citar en diferents estils. Us recomanem que utilitzeu un gestor bibliogràfic com Mendeley institucional amb guies i tutorials i cursos virtuals.

Acreditacions

A la SAAR (Suport a l'Acreditació i Avaluació de la Recerca) podeu trobar informació per a omplir els formularis de les acreditacions, sexennis i trams de recerca d'ANECA, AQU i CNEAI, a més d’altres eines sobre producció científica. 

DDD

Al DDD els professors poden publicar en obert la seva producció científica mitjançant l'autoarxiu. Els alumnes trobaran un repositori amb documentació científica i materials didàctics i acadèmics.  

Accés obert

Necessiteu saber quins descomptes us ofereixen els editors per publicar en accés obert? Heu d'elaborar un Pla de Gestió de dades? Voleu saber les condicions del DDD per a publicar-hi dades de recerca? Consulteu-ho al web d'accés obert. 

Propietat intel·lectual

Teniu dubtes sobre el plagi, els drets d’autor, el dret de cita...? Disposeu de les guies Treballs de fi d'estudis i drets d'autor i  Recursos audiovisuals i drets d'autor i també oferim cursos sobre drets d'autor.

Contacte

Si teniu dubtes o preguntes, disposeu de diferents maneres de contactar amb nosaltres:  Pregunt@, Twitter, InstagramFacebook Youtube i WhatsApp (34619681146). Ara, com sempre, estem en contacte!