Presentaciķ

Aquest estudi ha estat validat per la UAB, donades les extraordināries circumstāncies en les que ens trobem, per impartir la seva docčncia en format no presencial, durant el curs 2020-2021, depenent de la situaciķ sanitāria.

La formaciķ en l'actuaciķ en les emergčncies extrahospitalāries i catāstrofes es una necessitat actual, degut al creixement de la demanda de professionals amb experičncia en aquest āmbit. Des de fa molts anys les persones que patien un accident eren traslladades als centres sanitaris, es a dir als serveis de urgčncies, amb ambulāncies, que generalment estaven poc dotades i amb personal assistencial d'āmbit vocacional.

Els estudis publicats en els darrers temps tant de l'āmbit de les emergčncies hospitalāries com de les extrahospitalāries, han demostrat que una atenciķ de qualitat, efectuada durant la primera hora desprčs de l'accident, es fonamental per prevenir i evitar les seqüeles o bé disminuir la gravetat de les situacions que poden generar, així com disminuir la gravetat de la situaciķ.


Les previsions en aquesta ārea ha donat lloc a la creaciķ en els darrers anys de tota una sčrie de Serveis d'Emergčncia tant a nivell hospitalari com extrahospitalari. Aquests serveis han tingut un important ressō a nivell de la poblaciķ, donant lloc a una major utilitzaciķ dels mateixos dins de les ārees de influencia en que estan ubicades, com demostra l'augment del nombre de sortides d'aquests serveis en els darrers anys, en els que s'atenen situacions d’extrema gravetat. Aixō ha donat lloc a l'augment d'interčs per la formaciķ dels professionals d'infermeria en aquest āmbit, per incorporar-se als equips que desenvolupen aquesta activitat assistencial in situ, exigint una bona formaciķ teōrica, prāctica i una capacitat per afrontar situacions noves a través de la prāctica reflexiva.

Objectius

Adquirir els coneixements sobre els sistemes d'emergčncies i l'actuaciķ en cas de situacions d'emergčncia amb risc vital immediat, individual o col.lectiu.

Requisits d'accés

- Els estudiants hauran d'acreditar la titulaciķ de diplomat universitari en infermeria o Grau en Infermeria .

- Els estudiants que acreditin estar en possessiķ del diploma de postgrau en Emergčncies i Catāstrofes (40 crčdits ECTS), expedit per la UAB, podran accedir al Māster cursant 22 crčdits que corresponen a Metodologia de la Recerca; Treball de fi māster i prāctiques II. S'oferiran 10 places cada curs acadčmic fins que s'hagin absorbit tots els estudiants del postgrau que desitgin fer-ho.

Sortides professionals

- Unitats d'actuaciķ immediata i de urgčncies.
- Unitats d'actuaciķ extrahospitalāria i de catāstrofes.

Contacte

Pedro Manuel González Hernández

Telčfon: 934894078

Correu electrōnic: master.emergencies.catastrofes@uab.cat

Māster propi UAB

7a Ediciķ
Places: 51
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3319/7
Preu: 3960 ¤
Preu especial: 3564¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: ALUMNI UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Unitat Docent Vall d'Hebron. Facultat de Medicina.
Dates: del 04/11/2020 al 30/09/2021
Idioma de docčncia:
Catalā (80%), Castellā (20%)
Centres responsables:
Departament d'Infermeria
Títol que s'obté:
Māster en Emergčncies i Catāstrofes

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.