Presentació

El Màster en Dret dels negocis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), edició on line, és un programa d'estudis dissenyat per a proporcionar tant un coneixement d'avantguarda al camp del Dret, com les habilitats per comprendre i demostrar el coneixement adquirit per intervenir en la realitat dels negocis, del comerç i de l'empresa.
El Dret dels negocis és un camp disciplinar ben establert i reconegut amb programes docents a moltes institucions d'ensenyament superior de tot el món, els seus propis mitjans de comunicació, així com un ampli reconeixement tant en el camp professional, com en el de la recerca jurídica i l'ensenyament superior. En l'ultima dècada, el Dret dels negocis ha qüestionat i ha aconseguit afeblir en certa mesura els límits i barreres disciplinàries.

Més exactament, seria correcte dir que les orientacions que ha redefinit el Dret dels negocis s'han erigit en un marc bastant heterogeni (configurat entorn de múltiples aportacions i àrees de coneixement) com per a què la disciplina s'hagi convertit en punt d'articulació i focus de referència de molt diferents àmbits de coneixement. A aquest fet, sens dubte, ha contribuït el caràcter transdisciplinar que s'ha convertit en matriu vertebradora de les diferents perspectives que s'aglutinen en el Dret dels negocis.
Cada any la coordinació rep un bon nombre de sol.licituds d'informació per part d'alumnes estrangers interessats al Màster en Dret dels negocis que es realitza presencialment a El Salvador des de 2009 fins a l'actualitat. L'edició on line permetrà que hi hagi alumnes salvadorenys que no poden fer el màster presencialment. Així mateix, poden inscriure's alumnes d'altres països, ja que la matrícula està oberta, gràcies a les noves tecnologies, a tot el món.

La present edició on line manté l’estructura, nombre de crèdits, assignatures, mòduls i justificació del Màster en Dret dels negocis.

Objectius

Els objectius del Màster en Dret dels negocis on line concorden bàsicament amb els objectius prioritaris de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta concordança es situa al voltant de 3 objectius:
- Formació d'investigadors i investigadores d'alt nivell.
- Promoció, incentivació i desenvolupament de línees de recerca de qualitat.
- Preparació de professionals altament qualificats per l'assessorament de Dret dels negocis.

La formulació d'aquests objectius tè com a finalitat orientar en les decisions així com en el programa formatiu i de recerca. El seu caràcter general és el que permet una aplicació flexible i la seva adaptació als diferents escenaris i contextos empresarials als que s'inscriurà el Màster. Així mateix, han de poder anar recollint les diferents acomodacions que necessitarà el Màster i servir d'elements de referència no només als professors, sinó també per a les noves incorporacions, les incorporacions circumstancials i, sobretot, per als estudiants. Caldrà evidentment una avaluació dels objectius. La seva revisió es realitzarà en funció dels escenaris que s'aniran dibuixant així com també de l'ampliació del Màster en Dret dels negocis i de les necessitats segons el perfil dels estudiants que s'hi matriculin.

Requisits d'accés

Llicenciatura/ Grau en Dret.

Sortides professionals

El Màster en Dret dels negocis de la UAB no està circumscrit a l'espai formal d'instrucció i de formació en la recerca, sinó que busca convertir-se en un entorn d'intercanvis i de relacions per a la formació i l'enriquiment mutu mitjançant el contacte directe amb la recerca jurídica qualificada, la empresa i les professions legals. La seva idea rectora es formar investigadors/es competents, garantint la seva suficiència investigadora, i no pas promoure una acumulació de coneixements. Entre les seves sortides professionals, podem destacar les següents:
- Docència universitària
- L'assessorament jurídic especialitzat i/o funcions de investigació qualificada en l'àmbit de Dret dels negocis.
- Administració pública i magistratura.

Contacte

Eliseo Sierra Noguero

Telèfon: 935812224

Correu electrònic: Eliseo.Sierra@uab.cat

Màster propi UAB

2a Edició
Places: 30
Orientació: Recerca
60 ECTS
Codi de l'estudi: 4007/2
Preu: 4800 ¤
Preu especial: 4320¤
Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium
Preu especial: 4320¤
Col·lectiu d'aplicació: Membres de la asociació CECOT

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Lloc: On line
Dates: del 13/10/2020 al 17/09/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Dret Privat
Títol que s'obté:
Màster en Dret dels Negocis

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.