• Màster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 4007/3
 • 3a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 04/10/2021
 • Final: 30/09/2022
 • Places: 30
 • Orientació: Recerca
 • Preu: 4800 €
 • Preu especial 4320 €
  Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium+
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: On line
El Màster en Dret dels negocis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), edició on line, és un programa d'estudis dissenyat per proporcionar tant un coneixement d'avantguarda en el camp de el Dret, com les habilitats per comprendre i demostrar el coneixement adquirit per intervenir en la realitat dels negocis, de el comerç i de l'empresa.
El Dret dels negocis és un camp disciplinar ben establert i reconegut amb programes docents en moltes institucions d'ensenyament superior de tot el món, els seus propis mitjans de comunicació, així com un ampli reconeixement tant en el camp professional, com en el de la investigació jurídica i l'ensenyament superior. En l'última dècada, el Dret dels negocis ha qüestionat i ha aconseguit afeblir en certa mesura els límits i barreres disciplinàries.
Més exactament, seria correcte dir que les orientacions que ha redefinit el Dret dels negocis s'han erigit en un marc bastant heterogeni (configurat al voltant de múltiples aportacions i àrees de coneixement) com perquè la disciplina s'hagi convertit en punt d'articulació i focus de referència de molt diferents àmbits de coneixement. A aquest fet, sens dubte, ha contribuït el caràcter transdisciplinar que s'ha convertit en matriu vertebradora de les diferents perspectives que s'aglutinen en el Dret de Com a novetat, en la present edició del Màster on line s'introdueix el mòdul de "Dret societari i concursal ", per la rellevància que tenen en l'àmbit de el Dret dels negocis.

Sortides professionals

El Màster en Dret dels negocis de la UAB té una orientació acadèmica i de recerca. Busca convertir-se en un entorn d'intercanvis i de relacions per a la formació i l'enriquiment mutu mitjançant el contacte directe amb la investigació jurídica qualificada, l'empresa i les professions legals. La seva idea rectora es va formar investigadors-es competents, garantint la seva suficiència investigadora, i no promoure una acumulació de coneixements.
Entre les seves sortides professionals, podem destacar les següents:
- Docència universitària
- L'assessorament jurídic especialitzat i/o funcions d'investigació qualificada en l'àmbit de Dret dels negocis.
- Administració pública i magistratura.

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Dret Privat

Contacte

Eliseo Sierra Noguero

Telèfon: 935812224

Web del programa

https://masterenderechodelosnegocios.uab.cat/

Vols rebre més informació?