Màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques

Presentació

Les ciències de la salut experimenten una constant evolució. Aquesta evolució és possible gràcies als avenços tecnològics, a la contínua actualització dels professionals i a la seva actitud investigadora, elements que al confluir configuren els pilars sobre els que es sustenta la continuada progressió de les ciències de la salut.

El màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques vol ser una eina a través de la qual els professionals d'infermeria continuïn aprofundint en el desenvolupament de les competències professionals, per aconseguir el nivell d'expertesa que els permeti donar la resposta professional que la societat els ha confiat.

Per aconseguir els seus objectius, aquest màster, necessita el compromís i la implicació dels professionals d'infermeria de les unitats assistencials de vigilància intensiva pediàtrica i neonatal. Són aquests professionals els que amb la continuada formació i la pràctica professional que diàriament desenvolupen han aconseguit el nivell d'expertesa necessària que els permet donar resposta a les necessitats acadèmiques del col·lectiu professional.

Objectius

- Aportar coneixements científics, pedagògics i tècnics actualitzats que possibilitin desenvolupar una atenció tècnica i humana de qualitat amb el màxim aprofitament dels recursos de l'entorn.

- Tenir cura de l'infant en situació crítica de salut, situant-lo en condicions òptimes d'estabilitat i confort, perquè l'organisme pugui concentrar el seu esforç en combatre la malaltia.


- Col·laborar amb la resta de professionals en el diagnòstic, tractament i detecció precoç de les possibles complicacions de la malaltia.

- Acompanyar la família en situació de crisi emocional, perquè des de la seva posició de privilegi afectiu i de coneixement de l'infant estimuli la seva potencialitat.

Requisits d'accés

Titulats universitaris de grau o diplomatura en infermeria.

Els estudiants que acreditin estar en possessió del títol de postgrau en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques poden accedir al segon any del màster.

Sortides professionals

Professionals d'infermeria que treballen o volen treballar en unitats de:

- Cures intensives pediàtriques.
- Cures intensives neonatals.
- Serveis d'emergències mèdiques.
- Urgències pediàtriques.

Contacte

Pedro Manuel González Hernández

Telèfon: 93 489 4078

Correu electrònic: master.ciinp@uab.cat

Web: http://www.uab.cat/servlet/Satellite/la-docencia/masters-i-postgraus-1273127169314.html

Màster propi UAB

9a Edició
Places: 55
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2854/9
Preu: 3960 ¤
Preu especial: 3564¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Unitat Docent Vall d'Hebron. Facultat de Medicina, Barcelona
Dates: del 14/09/2020 al 13/09/2021
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Departament d'Infermeria
Títol que s'obté:
Màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.