Curs en Intervenció Educativa amb Persones amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu: TEA, TDAH, Trastorns de l'Aprenentatge i Conducta, i Altes Capacitats.

Presentació

Es pretén formar a persones per treballar en escenaris educatius i socials cada cop més inclusius, donant eines que ajudin a gestionar la diversitat que hi ha a les institucions socio-educatives i sensibilitzar-les per atendre a persones amb necessitats específiques de suport.
Aquest mòdul forma part del Màster en Suports per a la Inclusió Educativa i Social i permet obtenir un certificat d'aprofitament.

Continguts

En el mòdul es treballen continguts relacionats amb l'avaluació i diagnòstic de les necessitats educatives específiques per a l'aprenentatge, així com de la intervenció educativa que se'n deriva amb infants, adolescents i persones adultes amb un trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA), TDAH, trastorn de la conducta, trastorns específics de l'aprenentatge i les altes capacitats.

Requisits d'accés

Disposar de títol de batxillerat o cicles formatius de grau superior (o equivalent) i amb interès en el camp professional socioeducatiu.
Estar matriculat o haver superat els cursos de Avenços i reptes per a una societat inclusiva, Gestió del currículum i els suports per a l'educació inclusiva, Xarxes de suports a l'educació inclusiva i El desenvolupament de les capacitats i de les competències bàsiques per a una societat inclusiva.

Itineraris

Aquest programa forma part del màster en Suports per a la Inclusió Educativa i Social (2824).

Contacte

Maria Garcia Ramón

Telèfon: 935811180

Correu electrònic: master.suports.inclusio@uab.cat

Web: http://mastersuportsinclusio.uab.cat

Curs d'especialització UAB

1a Edició
Places: 15
Orientació: Professional
6 ECTS
Codi de l'estudi: 4072/1
Modalitat: Semipresencial
Lloc: Facultat de Ciències de l'Educació, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 01/04/2020 al 29/05/2020
Idioma de docència:
Català (60%), Castellà (40%)
Centres responsables:
Facultat de Ciències de l'Educació
Títol que s'obté:
Curs en Intervenció Educativa amb Persones amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu: TEA, TDAH, Trastorns de l'Aprenentatge i Conducta, i Altes Capacitats.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.