Error: manca enllaç de capçalera a la plana

El Parc de Recerca UAB organitza una sessió informativa sobre el programa Inspire

programa_Inspire

La jornada, que tindrà lloc el proper dimarts 12 de gener a l'edifici Eureka del campus UAB, especificarà els detalls i les condicions per participar en aquest programa d'innovació oberta del sector energètic.

04/12/2015

Repsol ha posat en marxa la tercera edició d’Inspire, un programa d'innovació oberta dirigit a universitaris amb idees amb el potencial per canviar el futur de l'energia a través de desenvolupaments tecnològics.

El proper dimarts 12 de gener 2016, el Parc de Recerca UAB organiza una sessió informativa per donar a conèixer aquest programa a la comunitat universitària, explicar els reptes tecnològics proposats i especificar tots els detalls i condicions per participar.


L'objectiu que persegueix Inspire és identificar nou talent per dur a terme projectes que construeixin un nou futur energètic més segur, sostenible i respectuós amb el medi ambient. A més a més, amb aquest programa Respol pretén crear una xarxa de col·laboradors d'alt nivell que apropin els processos d'innovació a les demandes reals del mercat, intensificant la col·laboració públic-privada en R+D+I.

En aquesta tercera edició Respol ha llançat diversos reptes energètics a la comunitat científica universitària per seleccionar les millors propostes. El programa, que té una durada d’entre 2 i 3 anys, ofereix acompanyament i suport d’experts de Respol en totes les etapes del projecte. A més a més, també ofereix finançament. La finalitat és que els projectes sorgits passin el més ràpid possible del laboratori al mercat, mitjançant la col·laboració directa entre estudiants i científics per convertir en realitat les idees dels universitaris que participin en el programa.

La sessió informativa tindrà lloc de 10:00h a 11:30h a l'edifici Eureka del campus UAB. L'assistència és oberta però cal inscripció prèvia.

 

Notícies relacionades

Signatura conveni Hub Accio

ACCIÓ s’uneix a la plataforma Hub b30

L’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya se suma com a nou membre del Hub b30, una iniciativa impulsada per la UAB, el Parc de Recerca UAB, Eurecat i l’Associació Àmbit B30 per impulsar la innovació al territori.

Totes les notícies