Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Odournet organitza un seminari sobre olors en productes i materials

Odournet organitza un seminari sobre olors en productes i materials

El seminari, que tindrà lloc el proper dilluns 8 de juny a l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB, donarà conèixer els mètodes de referència de mostreig i avaluació d’olors en productes i materials, així com els paràmetres més rellevants.

14/05/2015

L’empresa Odournet, ubicada al Parc de Recerca UAB, organitza el proper dilluns 8 de juny a les 10h, un seminari sobre olors en productes i materials, en el que explicarà com afecta l’olor en la percepció dels consumidors i quins són els mètodes de referència de mostreig i avaluació, així com els paràmetres d'olor més rellevants.

El seminari abastarà una àmplia gamma de sectors industrials que estan involucrats en proves de productes i materials, proporcionant informació sobre l'avaluació de les olors en cadascuna d'aquestes àrees.

A més, els assistents també tindran la possibilitat de discutir qüestions particulars en taules rodones organitzades per sectors d'activitat, com perfumeria, productes de la higiene corporal, tèxtils, productes de la llar, béns de consum, etc.

Els interessats en assistir a la jornada han d’inscriure’s abans del 22 maig 2015.

Més informació: Programa del seminari

 

Notícies relacionades

Totes les notícies