Nou programa per apropar la intel·ligència artificial a la indústria

AI4ALL

El Parc de Recerca UAB, el CVC i la UAB posen en marxa el curs AI4ALL "Intel·ligència artificial aplicada a la indústria" dirigit a estudiantat i personal investigador i doctorand que vulgui emprendre en aquest sector. Les inscripcions estan obertes fins el 26 d’agost.

11/07/2018

L'avanç disruptiu de la intel·ligència artificial ha arribat per a convertir-se en les properes dècades en un motor econòmic imprescindible en múltiples sectors. Catalunya s'està posicionant en aquest sector i, avui dia ja aglutina un centenar d'empreses, amb un total d'ingressos de 100 M€ i més de 700 professionals.
 
Davant d’aquest repte, el Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador (CVC) i la UAB organitzen el curs AI4ALL "Intel·ligència Artificial Aplicada a la Indústria" per apropar les tecnologies d'intel·ligència artificial per a generar noves idees de mercat i ajudar, així, a impulsar la competitivitat del país per tal que entri en el mapa d'aquesta nova revolució digital.
 
El programa combina formació tècnica i sessions d'estratègia empresarial i tutories per tal que els participants adquireixin les habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa iniciatives empresarials. Començarà el proper 7 de setembre i constarà de 160 hores repartides en sessions formatives, pràctiques, exposició de reptes i conferències.
 
El curs donarà a conèixer quines són les tecnologies que poden donar resposta als reptes de la intel·ligència artifical, explicarà com aquestes solucions impacten en l'entorn, mostrarà la factibilitat de l'aplicació d'aquestes tecnologies des del punt de vista de maduresa tecnològica i plantejarà possibles models de negoci per a l'explotació de les tecnologies. La formació es desenvoluparà amb metodologies àgils i els estudiants desenvoluparan el seu propi projecte acompanyats d’experts tecnològics i empresarials.
 
Els projectes desenvolupats durant el curs es presentaran en un Demoday amb la presència d'entitats rellevants, que ajudaran a impulsar la continuïtat dels guanyadors.

Les inscripcions romandran obertes fins el 26 d'agost.

El curs compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del Programa Catalunya Emprèn.

Més informació: Pàgina web de l'AI4ALL

 

Notícies relacionades

De la Ciència al Mercat

En marxa el programa d'emprenedoria "De la Ciència al Mercat"

Comença la segona edició del programa “De la Ciència al mercat”, una iniciativa de la UPC, la UB i la UAB orientada a la promoció de l'emprenedoria d'estudiants i persones titulades de màster o doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. El curs abasta diversos aspectes sobre transferència de tecnologia o coneixement i creació d'empreses.
Llegir més

Totes les notícies