Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Línies de finançament del CDTI per a empreses

Sessió Informativa CDTI

El proper dimecres 8 de juny a les 10h el Parc de Recerca UAB organitza juntament amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) una jornada informativa sobre les seves línies de finançament i les convocatòries que ofereix aquesta entitat a empreses innovadores.

04/05/2016

La jornada anirà a càrrec de Beatriz Torralba, del Departament de Salut, Bioeconomia, Clima i Recursos Naturals del CDTI, que especificarà els detalls i condicions per a sol·licitar les diferents ajudes que ofereixen a les empreses innovadores.

Concertament es donarà informació de la convocatòria CIEN, que finança grans projectes de recerca industrial i de desenvolupament experimental, desenvolupats en col·laboració efectiva per agrupacions empresarials; l'instrument FEDER Innterconecta, que dóna suport a projectes de desenvolupament experimental en la modalitat de projectes en cooperació entre empreses; l'ajut NEOTEC, dirigit a petites empreses i que té l'objectiu de finançar la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, i la Línia d'Innovació Global, que finança projectes d'inversió en innovació i incorporació de tecnologia innovadora per al creixement i internacionalització d'empreses que desenvolupin les seves activitats a l'Estat espanyol.

Al final de la jornada, les empreses interessades podran tenir una reunió individualitzada. Ho han de sol·licitar en el formulari d'inscripció.

 

Notícies relacionades

La UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen un nou programa per resoldre reptes de l'smart food

Sessions informatives del Programa Generació d'Idees en smart food

El Parc de Recerca UAB organitza dues sessions informatives per presentar la 10a edició del Programa de Generació d'Idees, que es centra en els reptes de l'smart food. Tindran lloc el 13 de setembre, a les 10h, a la Facultat de Veterinària de la UAB i el 17 de setembre, a les 12h, a la Facultat de Ciències i Biociències. 

Totes les notícies