El Generació d'Idees 2018, dedicat a la Salut Mental

Presentació de la nova edició del Programa de Generació d'Idees, centrada en salut mental i benestar

L'objectiu del programa, que arriba a la VII edició, és que investigadors, empreses, entitats de l'àmbit de salut mental i administració pública generin projectes que donin solucions i arribin a la societat. El termini d'inscripcions romandrà obert fins el 20 d'abril.

12/02/2018

El Parc de Recerca UAB i la Comunitat de Recerca Estratègica (CORE) en Salut Mental llancen una nova edició del Programa de Generació d'Idees per donar suport al personal investigador del campus de la UAB a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca. Aquest any, el Programa vol fomentar projectes enfocats tant a millorar el diagnòstic, tractament i maneig dels trastorns mentals, com a la promoció del benestar emocional de diferents grups poblacionals.

El Programa de Generació d'Idees consisteix en una activitat formativa i pràctica, dirigida a investigadors, doctorands i estudiants de tot el campus de la UAB, per tal d'ajudar-los a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat. La formació es focalitza en les tècniques de lean start up. És a dir, conèixer el  client -sigui administració, persona física o empresa-, identificar el problema que hi ha i desenvolupar el prototip o servei conjuntament amb el client.

Aquest any, el Programa començarà el mes d'abril i s'estructurarà en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma, a partir de tècniques de co-creació. En la segona, els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació. Per últim, es celebrarà un concurs on els participants presentaran el seu projecte davant d'experts en valorització d'idees de negoci. D'entre tots els participants, es concediran 3 premis.

Les inscripcions romandran obertes fins el 20 d'abril. S'hi poden apuntar investigadors, doctorands i estudiants del campus UAB amb grup o individualment, tant si tenen un projecte com si no.

Més informació: Web del Programa de Generació d'Idees

 

Notícies relacionades

De la Ciència al Mercat

En marxa el programa d'emprenedoria "De la Ciència al Mercat"

Comença la segona edició del programa “De la Ciència al mercat”, una iniciativa de la UPC, la UB i la UAB orientada a la promoció de l'emprenedoria d'estudiants i persones titulades de màster o doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. El curs abasta diversos aspectes sobre transferència de tecnologia o coneixement i creació d'empreses.
Llegir més

Totes les notícies