Error: manca enllaç de capçalera a la plana

El Departament d’Agricultura i el Parc de Recerca UAB busquen solucions innovadores per al sector de la Fruita Dolça

laboratori_fruita_dolca
El Parc de Recerca UAB organitza un laboratori d’idees per trobar solucions als reptes de futur que afronta el sector de la fruita dolça i la davallada continuada del seu consum.

La primera sessió d’aquesta iniciativa serà el proper 18 d’octubre i està oberta a tothom qui vulgui participar i donar la seva opinió.

21/09/2018

El Parc de Recerca UAB juntament amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya posen en marxa un laboratori d'idees entorn el sector de la Fruita Dolça per trobar possibles solucions a la baixada continuada del seu consum. L’objectiu és activar la innovació en aquest sector a través de noves formes de col·laboració entre empreses, universitats, institucions i usuaris. El Parc pretén, així, ajudar a idear solucions a la problemàtica i a la vegada trobar un nou valor afegit al sector.

La iniciativa estarà formada per tres tallers que es desenvoluparan a través de la metodologia design thinking. La primera sessió serà una taller d’empatització, que es centrarà en recollir les percepcions i sensacions dels usuaris entorn la producció i el consum d’aquest grup d’aliments. L’objectiu d’aquesta primera trobada és comprendre millor el sector des del punt de vista del consumidor per així poder identificar i definir oportunitats i amenaces que actualment no s’estan tenint en compte.

La sessió es celebrarà el proper 18 d'octubre a les 10:00h a l'Edifici Eureka i estarà oberta a qualsevol persona que vulgui participar i donar la seva opinió. Tots els interessats es poden inscriure a través d'aquest enllaç.

Programa "Taller d'Empatització"

  • 10:00h  Presentacions i benvingudes
  • 10:10h  “Warm up”
  • 10:30h  Dinàmica grupal: valors subjacents al consum de fruita
  • 11:15h  Pausa-cafè
  • 11:35h  Dinàmica “World Café”: percepcions i posada en comú
  • 12:35h  Dinàmica global: mirant al futur
  • 13:00h  Cloenda