Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Nous segells TECNIO per a dos grups de recerca de la UAB

Dos nous grups de recerca de la UAB acreditats amb el segell TECNIO

ACCIÓ ha acreditat amb el nou segell TECNIO el Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software (CEPHIS) i el Centre d'Investigació en Metamaterials per a la Innovació en Tecnologies Electrònica i de Comunicacions (CIMITEC) de la UAB.

02/11/2016

Els grups de recerca CEPHIS i CIMITEC de la UAB han obtingut el nou segell TECNIO, que els identifica com agents tecnològics catalans innovadors, i se sumen així als deu altres grups del campus que ja han estat acreditat amb aquesta marca.

El segell TECNIO és l'acreditació que atorga actualment la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ, per identificar on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l'ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. Així, les empreses catalanes saben on dirigir-se per les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d'R+D+I o el contacte amb spin-offs.

Els dos nous centres acreditats destaquen per desenvolupar tecnologies molt innovadores que ajuden a les empreses a crear nous productes, processos o serveis. Per una banda el CIMITEC és un centre del departament d'Enginyeria Electrònica de la UAB capdavanter en la recerca en metamaterials. Per l'altra, el CEPHIS, del departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics, investiga i desenvolupa prototips de sistemes electrònics per a diferents aplicacions i sectors industrials.

Aquest procés d'acreditació encara roman obert i actualment hi ha altres grups de la UAB i del CSIC preparant la seva sol·licitud. Per a més informació, podeu contactar amb el coordinador dels grups TECNIO del Parc de Recerca UAB, en David Sierra (david.sierra@uab.cat).

Més informació: Web de TECNIO

 

Notícies relacionades

La UAB atorga deu ajuts ¿Proof of Concept¿ per accelerar la transferència de la recerca

Deu grups de recerca, reconeguts amb els ajuts "Proof of Concept" de la Universitat

Els ajuts "Proof of Concept" són un instrument propi de la Universitat per accelerar la transferència per mitjà de la realització d'estudis que permetin avançar en la maduració dels projectes. Deu grups de recerca han rebut enguany un ajut per validar idees de caràcter disruptiu i per prototipar resultats científics prometedors.

 

Totes les notícies