Error: manca enllaç de capçalera a la plana

EKITER, una plataforma per impulsar projectes emprenedors, nova empresa de la xarxa del Parc de Recerca UAB

EKITER, una plataforma per impulsar projectes emprenedors, nova empresa de la xarxa del Parc

EKITER és un ecosistema digital per a projectes emprenedors on hi poden interactuar persones emprenedores, mecenes, mentors, col·laboradors, institucions i empreses de serveis, i s'ha convertit en una nova empresa adherida al Parc de Recerca UAB.

15/07/2020

La seva plataforma col·laborativa, que acaben de llançar en fase beta, té com a objectiu impulsar projectes d'emprenedoria de qualsevol àmbit i que estiguin en fase d'idea o model de negoci. "Es tracta d'un laboratori per experimentar i validar projectes abans de crear l'empresa, evitant despeses, burocràcia i pèrdues de temps. Darrere d'EKITER hi ha la filosofia del manifest Lean Startup”, explica Juanjo Villanueva, CEO de l’empresa i professor emèrit del Centre de Visió per Computador (CVC) de la UAB.

Ofereixen serveis de cerca de finançament, per mitjà de campanyes de micromecenatge, i assessoria fiscal i legal. També ajuden els emprenedors a validar la seva idea de negoci i a buscar membres de l'equip o col·laboradors. Han dissenyat un sistema de recompensa per als mecenes, mentors i col·laboradors, que els permet convertir-se en socis de les futures empreses.

L'equip de cofundadors d'EKITER està format per Pol Francés (CTO), enginyer informàtic per la UAB; Felipe Lumbreras, investigador del CVC i professor titular de la UAB; i Juanjo Villanueva (CEO), professor emèrit del CVC-UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies