Vols marxar d'intercanvi?

La Universitat Autònoma de Barcelona participa en nombrosos programes de mobilitat i d'intercanvi arreu del món, especialment amb Europa, Amèrica Llatina i l'Àsia. Un intercanvi que permet a la comunitat universitària de la UAB conèixer altres realitats universitàries i als estudiants estrangers completar la seva formació a la UAB.

Des de la Facultat de Ciències pots participar en els següents programes d'intercanvi:

Erasmus +
Erasmus + Pràctiques
UAB Exchange Programme
UAB Exchange Programme Pràctiques
SICUE


DESTINACIONS

Pode consultar les universitats del programa Erasmus+ amb les quals la Facultat de Ciències té conveni per intercanviar alumnat del grau corresponent i altres universitats del UAB Exchange programme amb les quals també hi ha possibilitats d'intercanvi segons l'oferta acadèmica de què disposen:

           Destinacions Erasmus

           Destinacions UAB Exchange programme

  • Alumnat de Grau en Química: és obligatori fer una tutoria amb el coordinador d’intercanvis de Química, Jean-Didier Maréchal, i portar el document signat pel coordinador a l’oficina d’intercanvis fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Pots consultar la presentació de la xerrada informativa de la convocatòria única (Erasmus+ i UAB Exchange Programme) al següent link:  xerrada informativa - Facultat de Ciències