Màster Universitari en Salut Pública

El màster pretén formar professionals de la salut pública amb vocació d'excel·lència, per tal de contribuir a millorar la salut de la població. Té una orientació alhora internacional i local

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 120 crèdits
  • Preu: Poseu-vos en contacte amb la universitat coordinadora.
El màster en Salut Pública va dirigit als professionals i als graduats -especialment en l'àmbit de les ciències de la vida (medicina, infermeria, biologia, veterinària...), ciències ambientals, estadística, economia, sociologia, química i farmàcia, entre d'altres- que vulguin obtenir una formació i una capacitació per a l'exercici de les funcions de la salut pública en qualsevol dels seus àmbits.

El màster en Salut Pública té com a objectiu principal capacitar els estudiants per comprendre els processos de salut/malaltia i els seus determinants des de la perspectiva poblacional i per afrontar els problemes de salut a través d'intervencions col·lectives de promoció, protecció i restauració de la salut. Aspira a ser un programa internacional d'excel·lència per a la formació de professionals en salut pública.

El màster en Salut Pública de Barcelona es va iniciar el 1989, i des del 2006 és un programa interuniversitari organitzat conjuntament per les universitats Pompeu Fabra (UPF) i Autònoma de Barcelona (UAB).

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona

Informació addicional

https://www.upf.edu/web/masters/salut-publica

Qualitat

Més informació