Màster Universitari en Neuroenginyeria i Rehabilitació

Formació multidisciplinària per accedir a llocs de treball de responsabilitat en hospitals, empreses o centres de recerca de l'àmbit de la neuroenginyeria i de la rehabilitació en salut

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions dels programes. Del 2 al 6 d'octubre: Inscripcions obertes!

  • Interuniversitari
  • Preu: Consulteu amb la universitat coordinadora

El màster universitari en Neuroenginyeria i Rehabilitació té per objectiu formar enginyers i enginyeres de manera multidisciplinària amb un nivell de competències elevat, que els permeti adaptar-se amb facilitat a llocs de treball de responsabilitat en hospitals, empreses o centres de recerca de l'àmbit de la neuroenginyeria i de la rehabilitació en salut.

Es proposa que l'estudiantat adquireixi un coneixement dels fonaments teòrico-pràctics de la neuroenginyeria i la rehabilitació i de la tecnologia associada. Les matèries proporcionaran coneixements i habilitats sobre enginyeria neural, sistemes sensorials, cerebrals i musculars, tecnologia assistencial i teràpies cognitives, motores i cardiorespiratòries, entre d'altres.

Aquest màster és interuniversitari i s'imparteix conjuntament entre la Universitat Politènica de Catalunya i l'Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat coordinadora:

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Institucions participants:

Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann

Informació addicional

https://www.upc.edu/ca/masters/neuroenginyeria-i-rehabilitacio

Qualitat

Més informació