Māster Oficial - Erasmus Mundus en Educaciķ Internacional en Vacunes / Erasmus Mundus in Leading International Vaccinology Education

Presentaciķ

LIVE presenta un programa formatiu de 120 ECTS, de caràcter multidisciplinari, internacional, i amb una profunda vocació en la formació de professionals. El porgrama té 3 objectius ben concrets, com son: 1) L’aprenentatge de l‘Immunologia i l’Infecciologia per esdevenir un expert en Vacunologia;  2) La integració la xarxa acadèmica i la industrial a nivell internacional,  3)La participació en les polítiques publiques en sanitat i educació relacionades amb el coneixement, desenvolupament i aplicació de les vacunes.

El màster està impartit per 5 universitats: Université Claude Bernard Lyon (coordinadora), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, University of Antwerp i Université Jean Monnet Saint-Etienne.

Els estudiants reben la docència a Barcelona, Antwerp i Lyon durant els 3 primers semestres, i el quart semestre fan pràctiques (TFM) en empreses o centres de recerca, associats al màster, que es troben a diversos països.

A més a més, hi ha set institucions d’educació superior associades i compta amb més de 50 centres i empreses relacionades amb la recerca, desenvolupament i fabricació de vacunes on els estudiants podran desenvolupar el seu TFM.

Vinculat al Màster es celebra anualment un Simposi sobre vacunes. A l’Octubre de 2015 la UAB va organitzar el Simposi “VACCINOLOGY AND INFECTIOLOGY “ a la Casa de Convalescència de la UAB

El màster LIVE disposa de beques Erasmus + Joint Master Degree finançades per la Unió Europea i de beques subvencionades per empreses que treballen en vacunes.

Teniu més informació a la pàgina web de LIVE Master:
I al tríptic del màster
 

Característiques destacades

El màster Erasmus Mundus en Educació Internacional en Vacunes compta amb un professorat d'alt nivell, amb una llarga experiència docent i una carrera investigadora àmpliament reconeguda. Per dur a terme aquest màster, s'han seleccionat professors experts en cada un dels continguts que s'imparteixen. El professorat que participa pertany als diferents departaments de les Universitats organitzadores: Université Claude Bernard Lyon (coordinadora), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, University of Antwerp i Université Jean Monnet, Saint-Etienne.

El màster també compta amb la participació de prestigiosos investigadors nacionals i internacionals i d'empresaris emprenedors del món de les vacunes com per exemple: Asshab Y (Palestine), Espinosa Blay L (ES), Catálfamo M (USA), Martínez-Picado J (ES), Czerkinsky C (FR), Aramburu J (ES), Bigas A (ES), Dieye Tandakha N (Senegal), Marchant A (BE), Finn A (UK), Jonjic S (CRO), Papaevangelou V (GR), Moulin AM (FR), Bonanni P (IT), Kieber-Emmons T (USA), Pashov A (BUL), Plotkin S A (USA), Bin Wang (China)

Coordinador del màster:
 
Dr Christine DELPRAT
christine.delprat@univ-lyon1.fr
Université Claude Bernard Lyon 1, France
 
Coordinadors locals:
 
Dr Paz MARTINEZ 
Paz.Martinez@uab.cat
Institut de Biotecnologia i Biomedicina
Universitat Autònoma de Barcelona, Spain
 
Dr Thomas Stratmann
thomas.stratmann@ub.edu
Departament de Fisiologia i Immunologia
Universitat de Barcelona, Spain
 
Dr Peter DELPUTTE
peter.delputte@uantwerpen.be
Faculty of Pharmaceutical, Biomedical and Veterinary Sciences
University of Antwerp, Belgium
 
Dr Stéphane PAUL
stephane.paul@chu-st-etienne.fr
Faculté de Médecine Jacques Lisfranc
Université Jean Monet, Saint Etienne, France

Sortides professionals

Durant els seus estudis els estudiants fan valuosos contactes professionals amb els entitats associades al màster tant del món acadèmic com en empreses privades.

El màster, dóna capacitats per accedir a llocs de treball relacionats amb l’àmbit de les vacunes en àrees de: recerca i desenvolupament, estudis clínics, gestió de projectes, patents, desenvolupament empresarial, control de qualitat, desenvolupament comercial, comunicació i divulgació.

El màster cobreix també les necessitats acadèmiques i de formació dels estudiants que vulguin realitzar els seus estudis de doctorat en una de les 12 Universitats associades a aquest màster.

Erasmus Mundus

23 places
Centre: Facultat de Biocičncies
https://www.uab.cat/biociencies/
Universitat coordinadora:Université Claude Bernard Lyon 1
Altres universitats participants:Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Barcelona
Université Jean Monnet Saint-Etienne
Universiteit Antwerpen

Web del māster http://live.univ-lyon1.fr/