Màster Universitari en Ciència de Dades Biomèdiques / Biomedical Data Science

Formació interdisciplinària necessària per processar, gestionar, analitzar i modelar dades biomèdiques a gran escala

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa. Del 2 al 6 d'octubre: Inscripcions obertes!

  • Interuniversitari
  • Preu: Consultar amb la universitat coordinadora

El volum de dades massives (big data) creix més ràpidament en l'atenció sanitària que en qualsevol altre sector i promet oportunitats sense precedents per desenvolupar la medicina de precisió. Com a resultat, es preveu que en els pròxims anys hi haurà una demanda creixent de mà d'obra de científics de dades biomèdiques equipats amb la mentalitat interdisciplinària necessària per gestionar les dades massives relacionades amb la salut i extreure'n el valor.

El Màster Universitari en Ciències de les Dades Biomèdiques s'ha dissenyat per preveure aquesta demanda i té com a objectiu principal proporcionar la formació interdisciplinària necessària per processar, gestionar, analitzar i modelar dades biomèdiques a gran escala.

Impulsat per Bioinformatics Barcelona (BIB), el màster és un esforç col·lectiu conjunt entre set universitats (Universitat Rovira i Virgili com a universitat coordinadora, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de Vic) i hospitals de tot el sistema sanitari català; i empreses del sector biomèdic i/o farmacèutic. Aquesta col·laboració garantirà que el programa sigui de la màxima qualitat.

Informació addicional

https://www.urv.cat/ca/estudis/masters/oferta/biomedical-data-science/admissio/

Qualitat

Més informació