Calendari general

Del 11 de gener al 7 d'octubre de 2019.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissió del centre docent

1r període de preinscripció: de l'11 de gener al 31 de març. Resolució i notificació a l'estudiant del 23 al 26 d'abril. En aquest període es poden admetre un màxim de 20 alumnes. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.

2on període de preinscripció: de l'1 d'abril al 30 de juny. Resolució i notificació a l'estudiant del 22 al 25 de juliol. En aquest període es poden admetre un màxim de 20 alumnes. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.

3er període de preinscripció: de l'1 de juliol a 8 de setembre. Resolució i notificació a l'estudiant del 12 al 13 de setembre.

Els estudiants admesos en cada període han d'efectuar la reserva de plaça de 500 euros en un mes a partir de rebre la resolució.

La preinscripció al Màster es tancarà definitivament el 8 de setembre a les 23:59 hores.

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició