Patrocini

Amazon
La UAB ha signat un contracte amb Amazon pel qual, de totes les compres de qualsevol producte que es facin a aquesta plataforma online a través de l’enllaç del catàleg del Servei de Biblioteques, la Universitat rebrà un percentatge de la compra (sense cost addicional per a l’usuari), que es destinarà a l’adquisició de bibliografia, per tal de millorar el contingut de les col·leccions temàtiques.

Aquest contracte forma part del Amazon partner program, que han signat també altres universitats o biblioteques d’arreu del món.

Així doncs, la propera vegada que vulgueu comprar llibres, CD, DVD, o qualsevol altre producte a Amazon, si entreu a Amazon des del cercador  a partir del botó  , se’n beneficiarà tota la comunitat universitària. Trobareu aquest botó a la banda dreta d’un document del catàleg que estigui disponible a Amazon:

Una vegada heu escollit l’opció comprar, surt un missatge d’advertiment que us informa que esteu sortint del catàleg i entrant a Amazon, i que aquesta plataforma té una política de cookies pròpia:

Les compres que es facin a Amazon són compres directes amb aquesta empresa; la Universitat Autònoma de Barcelona no es fa responsable de qualsevol incompliment i/o incidència que se’n derivi. Igualment la Universitat no es fa responsable del material que s’ofereixi en plataformes gestionades per entitats externes.

El Servei de Biblioteques té la voluntat de promoure acords amb altres llibreries i entitats, per tal de millorar els serveis que ofereix als usuaris.