Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Devicare comercialitzarà amb Exeltis el dispositiu mèdic Lit-Control®

devicare_exeltis

Devicare, empresa ubicada al Parc de Recerca UAB, i la multinacional Exeltis han firmat un acord de comercialització de Lit-Control®, un dispositiu mèdic per a la prevenció i tractament de malalties i trastorns de l’aparell urinari

30/10/2018

La litiasis renal és una malaltia crònica i metabòlica que afecta a 2,2 milions de persones i que té una recurrència de gairebé el 80%. En aquest sentit, el dispositiu mèdic Lit-Control®, desenvolupat i patentat per l’empresa Devicare, ofereix una solució terapèutica per a aquest tipus de malalties urològiques recurrents. El dispositiu és el primer a nivell mundial que es basa en la gestió del pH urinari, un reconegut factor de risc emergent en patologia urològica freqüent.

“La gestió del pH urinari està adquirint cada cop més importància dins el col·lectiu d’especialistes en urologia pel control i gestió dels pacients amb càlculs renals recurrents i resistents als tractaments”, senyala Juan José Quijano, director mèdic d’Exeltis.

Per tal d’oferir una resposta a aquesta necessitat, la multinacional (que ja distribueix més de 300 medicaments a nivell global) ha firmat un acord de comercialització amb l’empresa Devicare per a tots els productes de la família Lit-Control®

Sobre Lit-Control® 
És el primer mètode d'autocontrol domiciliari de patologies urològiques freqüents basat en l'ús d'un dispositiu mèdic per mesurar de forma ràpida, senzilla i precisa el pH de l'orina (Lit-Control® pH Meter) i uns complements alimentaris que l'augmenten o el disminueixen (Lit-Control® pH Up, Lit-Control® pH Down i Lit-Control® Balance). El monitoratge del pH urinari permet el control i el tractament de les patologies urològiques relacionades amb l'equilibri àcid-base de l'orina com els càlculs renals, la infecció del tracte urinari, catèters urinaris, cistitis recurrent i infecció.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies