Zotero (curs virtual)

Curs virtual de Zotero

Curs d’autoaprenentatge virtual en català, castellà o anglès sobre l’aplicatiu Zotero, gestor de referències bibliogràfiques de programari lliure

 

09/01/2023

Curs d’autoaprenentatge virtual en català, castellà o anglès sobre Zotero, gestor de referències bibliogràfiques de programari lliure que permet importar referències des de bases de dades i catàlegs, organitzar-les, compartir-les i incloure-les com a citació en els treballs.

L'objectiu del curs és que aprenguis el funcionament i les prestacions bàsiques de Zotero per tal que puguis crear la teva biblioteca personal i elaborar les citacions i la bibliografia del teu treball d’una manera automàtica.  

Aquest curs consta de cinc mòduls que contenen explicacions teòriques sobre el tema treballat i enllaços d’interès que complementen els continguts. S’estima una dedicació màxima total entre un mínim de 4 hores i un màxim de 5 hores.

Dates: aula virtual oberta de l'1 de febrer al 30 de maig de 2023.

Idioma del curs: Català, castellà o anglès.

Avaluació: per aconseguir el certificat d’assoliment del curs caldrà haver finalitzat el curs i aprovar el qüestionari final amb una nota igual o superior a 7.

Inscripció: de l'11 al 27 de gener de 2023.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat