Vols aconseguir finançament per a publicar en accés obert?

APC gratis per publicar en Accés Obert

La UAB disposa de més de 500 APC per a que puguis publicar gratuïtament en 5.537 revistes de Elsevier, SpringerNature, Wiley, Emerald i ACS. Sol·licita la teva!

14/02/2022

Pel PDI i estudiants de doctorat que siguin autors de correspondència d’articles de revistes incloses a l’acord amb un d’aquests editors voldrà dir poder optar a tenir una APC (Article Processing Charges) gratuïta o amb descompte. Una vegada superada la revisió per experts el mateix editor informarà a l’autor de correspondència de la possibilitat de sol·licitar la gratuïtat de l’APC. En cas de voler-hi optar, la petició arribarà a la UAB i aquesta comprovarà si el sol·licitant compleix els criteris per l’assignació de les APC aprovats per la Universitat i en base a aquests procedirà a acceptar o denegar la petició. L’investigador serà informat del resultat.
 
Us podeu mantenir informats sobre el finançament per publicar en accés obert a la UAB a través de les pàgines web acords transformatius i descomptes per publicar en accés obert. Podeu consultar els títols de les revistes d’Elsevier, Wiley (en negociació), Springer i ACS incloses a l’acord a la pàgina web del CSUC.
 
Durant 2021 la UAB ha finançat la publicació de 237 articles d’aquests editors. Periòdicament es van incorporant al DDD: consultar articles finançats al DDD.
 
Publica en accés obert i maximitza l’impacte de la teva recerca!
 
Consulta tota la informació a: Preguntes Més Freqüents
Tens dubtes? Pregunt@

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Educació de qualitat