Violència 0

Imatge de l'exposició Violència 0

'Violència 0', exposició fotogràfica i bibliogràfica a la Biblioteca de Ciències Socials

22/11/2019

Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, el 25 de novembre, la Biblioteca de Ciències Socials acull l’exposició fotogràfica ‘Violència 0’ a l’expositor i al vestíbul de la planta 0, cedida per AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet).

Una selecció de llibres relatius a la violència envers les dones, des de diferents punts de vista, acompanya i complementa les fotografies.

Però què és la violència contra les dones? Podríem definir-la com un acte sexista que produeix alguna forma de dany físic, psicològic o emocional i que es tradueix en un maltractament verbal o físic en qualsevol context. Per tant, més enllà del maltractament físic, aquesta exposició mostra els diferents tipus de violència contra les dones que cal identificar i eradicar per obtenir una igualtat real entre les persones. N’hi ha set, de violències envers les dones: violència econòmica, laboral, institucional, psicològica, física, sexual i simbòlica.

Et convidem a entrar a la Biblioteca i identificar-los de forma autònoma. Seràs capaç o realment els tenim tan interioritzats que no podem distingir el que és evident?

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies