Sharjah: capital mundial del llibre 2019

Exposició

El proper 10 de desembre, la Biblioteca d'Humanitats inaugura l'exposició: "Sharjah: capital internacional del llibre 2019" mostrant la col·lecció bibliogràfica que l'Institut del Patrimoni de Sharjah ha donat a la biblioteca.

05/12/2019

El proper 10 de desembre, la Biblioteca d'Humanitats inaugura l'exposició: Sharjah: capital internacional del llibre 2019 mostrant la col·lecció bibliogràfica que l'Institut del Patrimoni de Sharjah ha donat a la biblioteca.

Podeu visitar l'exposició a les vitrines de la Sala de Revistes d'Humanitats on hi romandrà fins el gener 2020.

Aquesta exposició s'emmarca dins la Jornada cultural dels Emirats Àrabs que la UAB ha organitzat com a part de les activitats campus, que tenen com a objectiu incentivar l’organització i l’assistència de l’alumnat a un programa d’activitats no acadèmiques, i treure més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a la UAB.  


A les 13 hores, l'aula 4 Carles Riba de la Facultat de Traducció i Interpretació acollirà una taula rodona sobre la cultura i el patrimoni dels EAU, que continuarà amb la projecció de la pel·lícula "Fan of Amoory", d'Amer S. Al Murry.

A la taula rodona participaran Mohammed Abdullah Ali Khater Al Shamsi, cònsol dels EAU; Albert Branchadell, degà de la Facultat de Traducció i Interpretació; Paula Santillán, arabista i membre del comitè científic del premi "Shaikh Zayd Book Award" del EAU; i Javier Albarracín, especialista en relacions internacionals amb Orient Mitjà i expert en economia halal.

Animeu-vos a participar!

 

Notícies relacionades

Exposició SotaCampus

Exposició SotaCampus

Fotografies d'Enric Marsol i Laia Rissech a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

Totes les notícies