Setmana del Joc a les Biblioteques de la UAB

Jocs de taula a les Biblioteques de la UAB

Del 4 al 10 de novembre es celebra la Setmana internacional del joc a les biblioteques i les Biblioteques de la UAB participen en aquesta iniciativa.

28/10/2019

A cada biblioteca hi trobareu un racó amb diferents jocs de taula perquè passeu una bona estona gaudint amb els vostres companys. Podreu fer una partida a escacs... O us agrada més el Rummikub? Us atreviu a acabar un trencaclosques? Aquests i altres jocs sorpresa us estaran esperant!

Activitats:

  • 5 de novembre: Escape room sobre l'accés obert. Durant el joc haureu de resoldre un seguit d'enigmes que ens ajudaran a derrotar el malvat que ha tancat les investigacions de la nostra institució. Així doncs, la vostra tasca consistirà en rescatar la recerca, alliberar-la, i aconseguir que torni a ser pública i gratuïta. Cal inscripció a través del formulari web.
  • Trencaclosques dissenyat per les biblioteques segons el lema: Un univers de possibilitats.
  • 13 de novembre: I Torneig d'Escacs de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia. La competició, oberta a tota la comunitat de les Facultats de Ciències i Biociències, i de l’Escola d’Enginyeria, vol aplegar fins a 50 jugadors en un torneig de sistema suís de 8 rondes. Inscripció tancada.

No desaprofiteu l'oportunitat per desconnectar i relaxar-vos. Arriba el moment de la socialització i sobretot, de la diversió!!!

Veniu a jugar!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies