Setmana del Joc a les Biblioteques, 20-24 novembre

Jugadors d'escacs

Una setmana per promoure entre la comunitat universitària els nostres espais de joc i la nostra oferta d'actívitats més lúdiques.

16/11/2023

Les biblioteques UAB donem molt de joc! Aquest és l’eslògan que enguany adoptem a les biblioteques UAB amb motiu del Mes internacional dels Jocs. Ens sumem a la iniciativa promoguda per biblioteques d'arreu del món amb l’objectiu de fomentar el valor dels jocs.

Així, del 20 al 24 de novembre celebrarem la Setmana del Joc a les Biblioteques i aprofitarem per donar a conèixer els nostres espais de joc i la selecció de jocs de taula que us podeu emportar en préstec: comptem amb jocs de tot tipus, alguns d'ells de contingut educatiu, per fomentar tant el lleure de qualitat com l'ús del joc com a eina docent.

 

Torneig d'escacs a la Biblioteca Universitària de Sabadell
Si us agrada jugar als escacs, podeu participar al torneig que se celebrarà el 21 de novembre a les 13.30 h a la Biblioteca Universitària de Sabadell. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom. Els tres primers classificats obtindran un val de l’Abacus. 
Formulari d’inscripció: https://bit.ly/InscripcioEscacs
Bases del torneig

Exposició a la Biblioteca de Ciències Socials
La Biblioteca de Ciències Socials acollirà una exposició bibliogràfica en la qual participaran les diverses biblioteques de la UAB, amb una acurada selecció de llibres sobre jocs i cultura del joc.

Préstec de pilotes de bàsquet a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats
Per la seva banda, la Sala de revistes ofereix en préstec pilotes de bàsquet procedents del Servei d’Activitat Física (SAF). Es presten per mitjà del carnet d’estudiant i durant un màxim de 4 hores. Aquest servei és fruit de la iniciativa d’uns alumnes de quart del Grau de Psicologia per tal de promoure la salut mental a través de l’esport al Campus. 

Jocs i puzles a les biblioteques
No deixeu d’acostar-vos a la vostra biblioteca, on hi trobareu un racó amb diferents jocs de taula perquè passeu una bona estona. Podreu fer una partida d'escacs... O us agrada més el Monopoly o els jocs d’estratègia com l’Stratego? Us atreviu a acabar un trencaclosques?

Aquests i altres jocs sorpresa us estaran esperant!
 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat