Sessions de formació de la base de dades Dynamed

Formació Dynamed

S'han organitzat formacions en línia per dimarts 21 i dimecres 22 de maig dirigides a tot l’alumnat de Medicina. L'objectiu és aprendre a fer servir la base de dades Dynamed i conèixer les darreres novetats.

15/05/2024

EBSCO ha organitzat un seguit de formacions en línia per aprendre a fer servir la base de dades Dynamed, eina clau que combina l’evidència clínica amb l’orientació d’experts i considerada com el recurs número 1 a escala mundial.

Dynamed permet als metges, estudiants i professors de Medicina trobar respostes a les seves preguntes de forma ràpida i senzilla. Inclou recursos de la pràctica clínica basada en l'evidència proporcionant descripcions generals i recomanacions, resultats precisos de cerca, gràfics i imatges, contingut especialitzat, revisors experts i informació sobre medicaments de Micromedex® Clinical Knowledge Suite drug content.

Les formacions, dirigides a tot l’alumnat de Medicina, s’han programat per dimarts 21 i dimecres 22 de maig:

  • 21 de maig de 12h00 – 13h00 [Registre]
  • 22 de maig de 18h00 – 19h00 [Registre]

A les sessions s’explicaran les darreres novetats, la cerca d’informació científica per malaltia o símptoma, informació sobre medicaments (Micromedex), calculadores mèdiques (EBM), com crear un compte personal o com funciona l’app.

Si voleu conèixer Dynamed i treure el màxim profit a la base de dades, no dubteu en assistir a les formacions. A més, se sortejarà un iPod entre els assistents. Us hi esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat
  • Consum i producció responsables
  • Ciutats i comunitats sostenibles