Novembre de pel·lícula!

Exposició Blade Runner

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia analitza en profunditat el film de Ridley Scott en una nova exposició

21/11/2019

Novembre de 2019. A la ciutat de Los Angeles, un policia ha de donar caça a uns individus modificats genèticament escapats de les colònies. I vet aquí que tot aquest univers esdevé pel·lícula cinematogràfica sota el títol de Blade Runner. Però, en realitat, som al 1982.

Novembre de 2019. Aquesta vegada, sí. Som al vestíbul de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia. Uns panells exposen a ulls de tothom la història i el rerefons d’una ciutat de ciència ficció, anomenada Los Angeles, on uns replicants fugen per salvar la vida i uns actors en estat de gràcia fan possible una pel·lícula de culte.

L’exposició ha comptat amb la col·laboració de na Sara Martín Alegre, professora del Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Facultat de Filosofia i Lletres, i d’en Ludovico Longhi, professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació, i la podeu visitar fins el 13 de desembre.

I per als que no hagueu tingut el plaer de veure Blade Runner, no patiu. La Biblioteca i el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat han organitzat una projecció a la Sala de Cinema de la UAB pel dilluns 25 de novembre, a les 14:15h.

No us les perdeu!!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies