Neurones Fregides, la xarxa divulgativa científica en català

Cartell amb el títol Neurones Fregides

La primera exposició de l'any 2023 de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia és fruit de la col·laboració amb joves científics i científiques que es dediquen a la divulgació científica en llengua catalana a través de la plataforma 'Neurones Fregides'

17/01/2023

La plataforma 'Neurones Fregides' pretén fer de paraigua de diferents projectes divulgatius en català amb  l’objectiu de fer xarxa, promoure la divulgació científica i elaborar continguts de qualitat.  A més, vol crear referents i arribar a sectors de la societat on la divulgació clàssica no hi té accés. 

Amb aquesta exposició posarem cara als joves científics i científiques que en formen part,  coneixerem els seus projectes divulgatius i el racó de la xarxa des del qual els difonen.
Noms com els de Parlem de Ciència,  La Quarta Llei de Newton, Verificat, L'Ovella Verda o Del Buit al Tot, entre d'altres, deixaran de ser desconeguts per al públic general i per a tothom que vulgui acostar-se a la ciència de forma rigorosa fent servir les xarxes socials.

La mostra es podrà visitar des del 16 de gener fins al 2 de febrer de 2023.
Us animem a visitar-la!

Fotografies del muntatge expositiu
 

 

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat