Les biblioteques UAB donem molt de joc!

Joves jugant als escacs

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre aprofitem per donar a conèixer els nostres espais de joc entre la comunitat universitària. 

21/11/2022

Les biblioteques UAB donem molt de joc! Aquest és l’eslògan que enguany tindrem a les biblioteques UAB amb motiu del Mes internacional dels jocs. Es tracta d’una iniciativa promoguda per bibliotecaris/es amb l’objectiu de promoure el valor dels jocs i els jocs a les biblioteques. I òbviament, les biblioteques UAB ens sumem a aquesta iniciativa. 

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre aprofitem per donar a conèixer els nostres espais de joc entre la comunitat universitària. 

No deixeu d’acostar-vos a la vostra biblioteca on hi trobareu un racó amb diferents jocs de taula perquè passeu una bona estona. Podreu fer una partida a escacs... O us agrada més el Monopoly? Us atreviu a acabar un trencaclosques? Aquests i altres jocs sorpresa us estaran esperant! 

A més a més, segueix el nostre perfil d’instagram @biblioteques_UAB perquè et plantejarem un repte. Amb motiu del 25è aniversari de la Biblioteca d’Humanitats us proposarem un ‘quizz’. Animeu-vos i poseu-vos a prova! Sereu els que més en sabeu de la Biblioteca d’Humanitats? 

Aprofiteu l'oportunitat per desconnectar, relaxar-vos i divertiu-vos durant la setmana del joc. 
I és que, sens dubte, les biblioteques UAB donem molt de joc!