Lectures d'estiu a la Biblioteca de Ciències Socials

Exposició Lectures d'estiu

Lectures recomanades per a les vacances d'estiu a la Biblioteca de Ciències Socials

16/06/2022

El passat 23 d’abril, amb motiu de la celebració de  la diada de Sant Jordi, el Vicedeganat de Comunicació de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia va fer una crida als alumnes, PDI i PAS per  tal de rebre suggeriments de lectures recomanades.

Les recomanacions, d’allò més variades i interessants, es van recollir i publicar al Butlletí de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia número 201, juntament amb les recomanacions lectores d’alumnes de grau, màster i doctorat (actuals i llicenciats) a la secció “La veu de...”.

Aquest estiu la Biblioteca de Ciències Socials, recollint la proposta del Vicedeganat, ha pensat d’oferir una proposta derivada de les recomanacions de Sant Jordi, exposant els títols  disponibles al fons de la Biblioteca que han estat suggerits per alumnes, PDI i PAS de la Facultat: “un tast d’aquest consum literari de caire heterogeni.”  

Així doncs, a l'expositor de l'entrada de la Biblioteca hi trobaràs aquestes recomanacions i les figures d’alguns personatges ficticis que també han trobat finalment la seva “lectura perfecta”... perquè tothom té dret a gaudir d’unes vacances lectores!

Visita l'expositor, dona una ullada a les recomanacions dels teus companys i companyes i agafa en préstec el llibre que més t'agradi.

Si per Sant Jordi no vas trobar el moment, ara és la teva!

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat