Infla't de Ciència!, temporada 2

Imatge de la campanya. Es veu una piscina amb una persona a dins i una altra a fora.

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia posa en marxa la seva campanya d’estiu per fomentar l’accés a la millor divulgació científica

28/06/2021

Enguany, les vacunes ens han donat un respir i, des de la Biblioteca, hem apostat per fer que la divulgació científica en format tradicional, l’escrita en llibres enquadernats amb pàgines numerades i molt de paper, surti de nou per vacances i voli ben lluny o només fins a la gandula més propera.

La campanya Infla’t de Ciència! arriba així a la seva segona temporada. I no ha pogut tenir una estrena millor: les primeres persones que s’han emportat lectures de la secció de Ciència per llegir han pogut endur-se també la bossa de les  #bibliotequesUAB.

I tot i que ja s’han exhaurit, encara sou a temps de venir a buscar la ciència més actual i refrescant, i de recuperar tots els recursos i materials virtuals de la primera temporada: lectures recomanades, youtubers de referència, il·lustració científica, escacs, i més.

Esperem que aquesta iniciativa de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia us engresqui a endinsar-vos en la ciència i a llegir amb nosaltres.

 

Pàgina web: pagines.uab.cat/cienciaxllegir/inflat-de-ciencia-t2