Inaugurem l'espai COMTEC Centre a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

Inauguració Comtec

L’espai serà el centre neuràlgic del projecte estratègic de la Facultat de Ciències de la Comunicació i disposa d’un croma, una pantalla interactiva i una varietat d’equipaments per permetre la realització d’activitats diverses.

 

08/04/2021

El 25 de març es va inaugurar l’espai COMTEC Centre  a la segona planta de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. L’acte va comptar amb la participació del vicerector de Recerca i Transferència, el Dr. Armand Sánchez, la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació, la Dra. Maria José Recoder, la directora del Servei de Biblioteques, la Sra. Núria Casaldàliga i la vicedegana de Docència, Professorat i Alumnat, la Dra. Carmina Crusafon, que van tallar la cinta.
El vicedegà de Comunicació i UAB Campus Mèdia, el Dr. Carles Llorens i Tomàs Fabregat, cap de la Biblioteca, van mostrar als assistents les possibilitats de l’espai i dels seus equipaments.

El COMTEC Centre serà el cor del projecte homònim, l’estratègia de la Facultat per a aquesta dècada que pretén fomentar el coneixement i el talent digital en l’àmbit de la comunicació.
El centre és un espai obert amb tres funcions diferenciades: hi ha una àrea d’experimentació amb un croma; l’àgora, amb una grada; i l’àrea de creació-coworking, amb una pantalla interactiva. El Centre està obert a usos docents i de recerca i també a usos no docents com formacions, presentacions, tallers, coworking, o actes institucionals.

Per a més informació, visiteu la pàgina web del COMTEC Centre  i consulteu-ne les condicions d’ús.

 

 

Aquesta notícia es va publicar originalment  el 26 de març de 2021 al web de la Facultat de Ciències de la Comunicació i ha estat adaptada per la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

Fotografia: Roger Barcelona Pons (@_rbcn

 

Notícies relacionades

IMG_TFG_Premi_Genere

Atorgats els premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

L'acte de lliurament de la 5ena edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) amb perspectiva de gènere ha tingut lloc el dimecres, 24 de març, a les 12h., a la UAB. S'hi han presentat 134 estudiants i han estat premiats 32 treballs. L'acte s'ha retransmès per Youtube.

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies