Exposició sobre José Adelantado a la Biblioteca de Ciències Socials

Exposició sobre José Adelantado

La Biblioteca de Ciències Socials ret homenatge amb una exposició virtual i presencial al professor José Adelantado Gimeno, del Departament de Sociologia de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB

 

24/11/2022

El Grup de Recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS), del Departament de Sociologia de la UAB, organitza un acte d’homenatge en honor del professor José Adelantado Gimeno (1956-2021).

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 29 de novembre de 2022, a les 13 h, a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB.

El José Adelantado Gimeno va ser professor al Departament de Sociologia al llarg de més de vint anys. Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Sociologia, el 1996 va crear al departament l'espai de recerca Seminari d'Anàlisi de Polítiques Socials (SAPS) amb l'objectiu de generar un espai d'estudi i anàlisi sociològica de les polítiques socials. L'any 2000 es publicà sota la seva direcció el llibre Cambios en el estado de bienestar: políticas sociales y desigualdades en España, que es convertí en els anys següents en una referència per a qualsevol analista de les polítiques socials a Espanya. Alhora, exportà el seu marc d’anàlisi a la seva estimada Amèrica Llatina.

La Biblioteca de Ciències Socials també s'ha sumat a aquest homenatge amb una exposició presencial que podeu visitar a les vitrines de la planta 0 i amb una exposició virtual que podeu consultar a https://mirades.uab.cat/exposicions/biblioteques/joseadelantado

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Educació de qualitat