Exposició sobre Fausto Miguélez (1942-2022)

Fausto Miguélez (1942-2022)

La Biblioteca de Ciències Socials col·labora amb una exposició a l’acte d’homenatge al sociòleg Fausto Miguélez 

24/05/2023

La Biblioteca de Ciències socials us convida a veure l’exposició sobre Fausto Miguèlez,  una de les personalitat més destacades de la sociologia a Catalunya i a Espanya. 

L'exposició consta d'una exposició virtual i d'una exposició presencial a les vitrines de la planta 0 de la Biblioteca de Ciències Socials.

Fausto Miguélez va ser un del membres fundadors del departament de Sociologia de la UAB, catedràtic de sociologia i posteriorment professor honorari de la UAB. Fausto ha estat un referent en la Sociologia del Treball i ha deixat un extens llegat de llibres i articles en publicacions de prestigi estatal i internacional, i també va destacar a la UAB, per impulsar grups de recerca en sociologia com el QUIT (Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball).

 Amb aquesta exposició,  la Biblioteca de Ciències Socials col·labora amb el QUIT, que organitza i us convida a assistir a un acte d’homenatge a Fausto Miguélez, que comptarà amb parlaments d'algunes de les persones que el van conèixer i van col·laborar-hi: 

Dia i hora : 26 de maig a les 11h 

Lloc: Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

Veure el Programa de l’acte d’homenatge.

Us hi esperem! 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat