Exposició sobre el jaciment neolític de la Draga

Exposició Draga

La Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats acull del 4 d’abril al 7 de juny l’exposició sobre el poblat de la Draga (Banyoles).

04/04/2019

En el marc del 50è aniversari dels estudis d'Arqueologia a la UAB, s'ha organitzat la Primavera arqueològica, un cicle d'activitats culturals dedicades a l'arqueologia i obertes a tothom que tindrà lloc durant els mesos de març, abril, maig i juny.

Dins aquestes activitats, destaquem l’exposició itinerant “La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis” presentada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya d’una forma didàctica i innovadora a través del llenguatge del còmic, creat pel dibuixant gironí Quim Bou.

La mostra transporta els visitants al poble neolític de la Draga a través de recursos audiovisuals i realitat virtual fent palès l’extraordinari patrimoni arqueològic conservat (cabanes, penjolls, restes de menjar, estris, ceràmiques de cuina ...)

No us podeu perdre la visita guiada de l’exposició, el proper 11 d’abril a les 13 hores a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats (Edifici B).

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies