Exposició sobre Benestar Animal

Exposició

Nova exposició a la Biblioteca de Veterinària

06/07/2022

El benestar animal es una àrea de treball dels veterinaris que cada cop està tenint més embranzida a causa de la creixent preocupació social sobre la cura dels animals que són utilitzats com a producte alimentari, o que ens fan companyia a les nostres llars al llarg de les nostres vides.

El dies 14 i 15 de juliol es celebra a la Facultat de Veterinària les primeres Jornades de la Red CIBA (Red Científica Bienestar Animal) i Sección Mediterránea de ISAE (Internatonal Society for Applied Ethology) que tractaran sobre el benestar animal d'una forma científica i col·laborativa.

La Biblioteca de Veterinària organitza una exposició bibliogràfica sobre benestar animal, que estarà des del 4 de juliol fins a l’acabament de les jornades i que ha comptat amb la participació del Centre de Documentació Europea de la UAB. També acollirà els diferents workshops que es portaran a terme al llarg d'aquestes jornades, així com les sessions de presentació de pòsters al hall del servei. Una oportunitat per obrir els espais bibliotecaris a les dinàmiques docents i de recerca que es generen al nostre entorn.
 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Reducció de les desigualtats
  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Igualtat de gènere