Exposició del 50è aniversari de la Facultat de Ciències, a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

Fotografía de l'exposició

Per commemorar la celebració, l’exposició de la Biblioteca fa un recorregut històric per les fites més importants viscudes per la Facultat de Ciències.

13/04/2021

La Facultat de Ciències va iniciar la seva activitat el curs 1969-1970 a la casa de Convalescència de l'Hospital de Sant Pau i es va traslladar al campus de Bellaterra el curs 1971-1972, amb cinc titulacions: Física, Química, Biologia, Geologia i Matemàtiques.

En aquests cinquanta anys, la Facultat s’ha caracteritzat per oferir estudis innovadors i crear nous perfils professionals únics en tot l’estat espanyol. I la mostra permet fer un recorregut històric per les fites més importants que s’han dut a terme i veure objectes i instruments curiosos cedits per l’ocasió. A més, com a primícia, també s’exhibeix el que serà el nou logotip de la Facultat a partir de la marca creada pel l’aniversari.

Amb aquesta exposició, la Facultat de Ciències vol agrair a totes les persones que han format part, i  en formen actualment (tant a l’alumnat com al personal docent i investigador, i al personal d’administració i de serveis),  el seu treball i dedicació, que l’han convertida en una institució acadèmica de prestigi internacional.

Teniu fins el 6 de maig per venir a visitar-la. Us hi esperem!

Fotografies de l’exposició: http://ddd.uab.cat/record/238865